Restaria Ussen
Hans Jordaans:
“Ik ken Gerard van den Heuvel senior al sinds ik een kleine jongen was, zo’n 45 jaar. Ik werkte toen in de avonduren en weekenden in de zaak van mijn broer. Daar leverde Gerard al de disposables. Toen wij in 2015 ons restaria gingen verbouwen, vroeg Gerard of hij ook mocht offreren voor de keuken.
Ik maakte vervolgens kennis met de grootkeukenspecialist en dat klikte meteen heel goed. Hij heeft een goede kijk op wat een horecakeuken nodig heeft en kan goed meedenken. We hebben menig keer samen om de tafel gezeten om door te spreken hoe we de keuken het beste konden vormgeven. We hadden te maken met een kleine ruimte, dus dat was best lastig met de routing. De specialist wist hier goed over te adviseren. Bovendien legde HSB een scherpe offerte neer.
Deze samenwerking beviel zo goed, dat HSB ook de keuken van onze tweede zaak heeft gedaan. HSB staat voor mij voor een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt.”