Piatto 'Italian Way' Rhenen
Rens van Buuren, eigenaar Piatto:
“Via een vriend, de eigenaar van de Ouwe Dikke Dries in Utrecht, werd ik getipt om samen te werken met HSB voor de keuken van onze nieuwe zaak. HSB plaatste ook in de Ouwe Dikke Dries de horecakeuken. Ik heb eerst uitgebreid met de grootkeukenspecialist gesproken. Omdat ik zelf veel ervaring heb in de keuken en een restaurant in Utrecht heb, had ik al veel ideeën over de inrichting van de nieuwe keuken in Rhenen. De schets was dan ook zo klaar. De specialist zorgde ervoor dat er geen loze ruimtes waren en creëerde van de kleine stukjes die overbleven net wat extra werkruimte.
HSB heeft verder vooral geadviseerd over de keuze van de apparatuur en de mogelijke merken en de kwaliteit daarvan. We hebben gekozen voor MKN, een heel mooi merk. De apparatuur is het belangrijkste in je keuken en daarin wil ik best extra investeren. Bijkomend voordeel van MKN is dat het er ook mooi uitziet. Belangrijk, want de keuken van Piatto in Rhenen is open en bijna verweven in het interieur. Fijn is bovendien dat HSB ook prijstechnisch heel aantrekkelijk is.”