Meer dan 45 jaar ervaring
Vaste chauffeurs en routes
Snelle & persoonlijke service
HSB Haaften

Ben je al klant van HSB? Je kunt niet meer inloggen met je oude wachtwoord, wél met jouw eigen e-mailadres. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen.   

Momenteel is er een storing bij het ophalen van klantprijzen. Mocht het niet lukken om online te bestellen, dan nemen wij jouw bestelling graag telefonisch (0418-55 68 68) of per e-mail (info@hsb-haaften.nl) in behandeling.

Onze excuses voor het ongemak. We werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen!

Kipzak PP Gecoat Halve Kip Wit
Artikelnummer: 21159

Kipzak PP Gecoat Halve Kip Wit

Verpakking: DOOS
Je kan op dit moment geen prijzen zien of producten bestellen, dit kan alleen met een HSB account.
Meer dan 45 jaar ervaring
Vaste chauffeurs en routes
Snelle & persoonlijke service

Kan ik u helpen?

Op zoek naar advies op maat? Neem dan gerust contact met mij of een van onze specialisten op.

Kan ik u helpen?

Productomschrijving

Deze praktische kipzak is ideaal voor het verpakken en verwarmen van een halve kip, vis of een ander product.

Warmhoudzak
Met deze gevoerde kipzak kun je alle kanten op. Verwarm de inhoud in je winkel, verpak die in deze handige warmhoudzak en je klant kan thuis direct aan zijn maaltijd beginnen. Of laat de klant zijn kip of vis thuis zelf opwarmen in deze voedselveilige zak.

Leuke bedrukking
De stevige, vetwerende kipzak is magnetronbestendig en bestand tegen temperaturen van -40 tot 100 graden Celsius. Hij kan dus ook prima in de vriezer en in de oven. De kipzak heeft bovendien een leuke, herkenbare bedrukking die de versheid van je kipproducten benadrukt.

Specificaties

  • Hoogte
    14
  • Kleur
    Wit
  • Vorm
    Rechthoek
  • Magnetronbestendig
    Ja
  • Opdruk
    Kip
  • Inhoud doos
    500 st
  • Diepte
    65
  • Materiaal
    Papier
  • Breedte
    130
  • Afmetingen
    130x65x265mm (bxdxh)
  • Hoogte
    265
  • Temperatuurbereik
    -40°C / 100°C
  • Overig
    Lekvrij

Anderen bekeken ook: