![Dry Ager Rijpingskast DX500 RVS Dry Ager Rijpingskast DX500 RVS](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn11.bigcommerce.com%2Fs-nbgxfa3orj%2Fimages%2Fstencil%2Foriginal%2Fproducts%2F49235%2F199705%2F69ea9511-a2a3-4f1a-b3b8-e18f1c64a177__40358.1738857859.jpg&w=1200&q=75)
Dry Ager Rijpingskast DX500 RVS
Je kan op dit moment geen prijzen zien of producten bestellen, dit kan alleen met een HSB account.
Meer dan 45 jaar ervaring
Vaste chauffeurs en routes
Snelle & persoonlijke service
Kan ik u helpen?
Op zoek naar advies op maat? Neem dan gerust contact met mij of een van onze specialisten op.
Bel ons
0418 - 55 68 68Mail ons
info@hsb-haaften.nl![Kan ik u helpen? Kan ik u helpen?](/_next/image?url=%2Fstatic%2Fimages%2Fsupport-info.jpg&w=1200&q=75)
Productomschrijving
*Prijs op aanvraag*
Het rijpen van vlees, één van de oudste technieken op het gebied van het bewerken van vlees. Het bezorgt het vlees de hoogst mogelijke kwaliteit met een zachte en intense smaak.
De Dry Ager rijpingskast tilt deze oude techniek naar een nieuw niveau. Het verenigt vakmanschap met high-tech waardoor de kwaliteit van het vlees gegarandeerd wordt.
Geïsoleerde en getinte glazen deur
Constante temperatuur van 2°, constante vochtigheidsgraad van 85%
Het gepatenteerde AirReg systeem dat de perfecte luchtstroom bewaakt
Een carbon filter en actieve UVC ventilatie-desinfectie tegen de vorming van kiemen en bacteriën
Een technologie die het gewichtsverlies van het product minimaliseert
Geen watertoevoer nodig
Modern en tijdloos design
Naast het rijpen van rundsvlees is de rijpingskast ook bruikbaar voor tal van andere toepassingen zoals het produceren van charcuterie, het luchtdrogen van ham, het bewaren van kaas...
Deze rijpingskasten zijn gemaakt voor gebruik door restaurants, ambachtelijke vleesleveranciers en de enthousiaste "Home foodie".
Afmetingen: 600x610x900 mm (bxdxh)
Afmetingen intern: 500x430x710 mm (bxdxh)
Inhoud: Bruto: 147 liter
Inhoud Netto: 132 liter
Maximale inhoud: 2 rundszadelen tot een lengte van 0,5 meter of tot 20 kg vlees op de schappen
Temperatuurbereik: 0°C tot 25°C
Voltage: 230V
Desinfecteert elke minuut
De DX 500® is naast het DX 1000® de eerste Dry Aging koelkast in de wereld, die een actief koolfilter, gekoppeld aan een UVC-geventileerde desinfectie, dat alle lucht per minuut steriliseert in de rijpingskast is geïntegreerd. Als gevolg daarvan hebben ziektekiemen en bacteriën geen kans.
Nauwkeurige regeling van de vochtigheid
Dit is uniek: De DX 500® werkt samen met de grotere DX 1000® zonder watervoorziening: De luchtvochtigheid kan in 0,5% stappen van 60 tot 90% door HumiControl® systeem worden aangepast. Samen met de geïntegreerde DX AirReg® systeem ook bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur steeds een perfecte microklimaat in een optimale luchtstroom en een continue desinfectie.
Volledige elektronische temperatuurregeling
Wanneer u vlees gaat rijpen, raden wij u aan vlees op het bot te laten en rijpen op een luchtvochtigheid van 82% tot 85% en een temperatuur van 1°C tot 2°C
De precieze elektronische van de DRY AGER DX 500® garandeert de constante handhaving van de temperatuur, die in stappen van 0,1°C nauwkeurig kan worden geregeld van 0°C tot 25°C.
Weinig gewichtsverlies
Het gewichtsverlies in de DRY AGER® is verrassend klein!
Rundvlees verliest na 4 weken op het bot slechts ca. 7% tot 8% en na 6 weken slechts ca. 12%. Varkensvlees verliest na 3 weken slechts ca. 9% tot 10% in gewicht.
Maximale flexibiliteit
DRY AGER® is niet beperkt tot droge veroudering rundvlees, maar kan ook worden gebruikt voor de productie van vleeswaren, luchtdroging ham en vele andere vleessoorten en voor het opslaan van veschillende kazen.
Perfect UV-bescherming
Om de waardevolle inhoud tegen schadelijke UV-licht te beschermen heeft de Dry ager een elegante roestvrij stalen frame met isolerende deur van getint glas (gemetalliseerde).
Het rijpen van vlees, één van de oudste technieken op het gebied van het bewerken van vlees. Het bezorgt het vlees de hoogst mogelijke kwaliteit met een zachte en intense smaak.
De Dry Ager rijpingskast tilt deze oude techniek naar een nieuw niveau. Het verenigt vakmanschap met high-tech waardoor de kwaliteit van het vlees gegarandeerd wordt.
Geïsoleerde en getinte glazen deur
Constante temperatuur van 2°, constante vochtigheidsgraad van 85%
Het gepatenteerde AirReg systeem dat de perfecte luchtstroom bewaakt
Een carbon filter en actieve UVC ventilatie-desinfectie tegen de vorming van kiemen en bacteriën
Een technologie die het gewichtsverlies van het product minimaliseert
Geen watertoevoer nodig
Modern en tijdloos design
Naast het rijpen van rundsvlees is de rijpingskast ook bruikbaar voor tal van andere toepassingen zoals het produceren van charcuterie, het luchtdrogen van ham, het bewaren van kaas...
Deze rijpingskasten zijn gemaakt voor gebruik door restaurants, ambachtelijke vleesleveranciers en de enthousiaste "Home foodie".
Afmetingen: 600x610x900 mm (bxdxh)
Afmetingen intern: 500x430x710 mm (bxdxh)
Inhoud: Bruto: 147 liter
Inhoud Netto: 132 liter
Maximale inhoud: 2 rundszadelen tot een lengte van 0,5 meter of tot 20 kg vlees op de schappen
Temperatuurbereik: 0°C tot 25°C
Voltage: 230V
Desinfecteert elke minuut
De DX 500® is naast het DX 1000® de eerste Dry Aging koelkast in de wereld, die een actief koolfilter, gekoppeld aan een UVC-geventileerde desinfectie, dat alle lucht per minuut steriliseert in de rijpingskast is geïntegreerd. Als gevolg daarvan hebben ziektekiemen en bacteriën geen kans.
Nauwkeurige regeling van de vochtigheid
Dit is uniek: De DX 500® werkt samen met de grotere DX 1000® zonder watervoorziening: De luchtvochtigheid kan in 0,5% stappen van 60 tot 90% door HumiControl® systeem worden aangepast. Samen met de geïntegreerde DX AirReg® systeem ook bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur steeds een perfecte microklimaat in een optimale luchtstroom en een continue desinfectie.
Volledige elektronische temperatuurregeling
Wanneer u vlees gaat rijpen, raden wij u aan vlees op het bot te laten en rijpen op een luchtvochtigheid van 82% tot 85% en een temperatuur van 1°C tot 2°C
De precieze elektronische van de DRY AGER DX 500® garandeert de constante handhaving van de temperatuur, die in stappen van 0,1°C nauwkeurig kan worden geregeld van 0°C tot 25°C.
Weinig gewichtsverlies
Het gewichtsverlies in de DRY AGER® is verrassend klein!
Rundvlees verliest na 4 weken op het bot slechts ca. 7% tot 8% en na 6 weken slechts ca. 12%. Varkensvlees verliest na 3 weken slechts ca. 9% tot 10% in gewicht.
Maximale flexibiliteit
DRY AGER® is niet beperkt tot droge veroudering rundvlees, maar kan ook worden gebruikt voor de productie van vleeswaren, luchtdroging ham en vele andere vleessoorten en voor het opslaan van veschillende kazen.
Perfect UV-bescherming
Om de waardevolle inhoud tegen schadelijke UV-licht te beschermen heeft de Dry ager een elegante roestvrij stalen frame met isolerende deur van getint glas (gemetalliseerde).
Specificaties
- Hoogte220
- Diepte610
- BestelartikelLET OP: Bovenstaand artikel betreft een bestelartikel en kunnen wij niet retour nemen.
- Breedte600
- Voltage230 Volt
- AfmetingenAfmetingen intern: 500x430x710 mm (bxdxh)
- Hoogte900
- AansluitingElektrisch
- Aansluitwaarde230 Volt
- Inhoud132 L
- Temperatuurbereik0°C / 25°C